Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Χανιά

Τα Χανιά θεωρούνται από πολλούς, κι όχι άδικα, ως η ωραιότερη πόλη της Ελλάδας.
Τα πανέμορφα Χανιά είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης μετά το Ηράκλειο, με περισσότερους από 60.000 κατοίκους. Ευτυχώς δεν είχε την ίδια τύχη με τις υπόλοιπες πόλεις της Κρήτης, π.χ. Ηράκλειο, στις οποίες καταστράφηκαν τα σπουδαία Ενετικά και Οθωμανικά μνημεία προς χάριν της οικονομικής ανάπτυξης και της εκμοντερνοποίησης. Αντίθετα, η Παλιά Πόλη και το Παλιό Ενετικό Λιμάνι έχουν παραμείνει σχεδόν άθικτα, δίνοντας στην πόλη έναν ιδιαίτερο Ενετικό χαρακτήρα. Έτσι, οι επισκέπτες της πόλης μαγεύονται από την ομορφιά της, τα στενά σοκάκια που ταξιδεύουν σε άλλες εποχές, τον Αιγυπτιακό Φάρο στην είσοδο του μικρού λιμανιού και όλα τα μοναδικά στοιχεία που συνθέτουν την ανυπέρβλητη μαγεία των Χανίων
Η νέα χώρα των Χανιων
Η περιοχή της Νέας Χώρας απλώνεται στα βόρειο-δυτικά της πόλης. Είναι μία περιοχή μπροστά στην παραλία και μπορεί κανείς να τη βρει ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο, πίσω από το Ενετικό Λιμάνι στα δυτικά.
Η αμμουδερή παραλία της Νέας Χώρας είναι πολύ κοντά στα Χανιά καθώς απέχει μόλις ένα χιλιόμετρο από το κέντρο της πόλης και μπορείτε να φτάσετε εκεί με τα πόδια, περπατώντας για 15 λεπτά.
Πληροφορίες 
Το καλοκαίρι προς τα στα τέλη του Αυγούστου πραγματοποιείται στην παραλία της Νέας Χώρας η «Γιορτή της Σαρδέλας». Το άφθονο ψάρι, οι χοροί και τα τραγούδια είναι η συνταγή της επιτυχίας γι’ αυτή τη γιορτή που δεν πρέπει να παραλείψετε να ζήσετε από κοντά.




Μόνη Αγ.Κυριακης

Η μονή της Αγίας Κυριακής βρίσκεται σε απόσταση 12χλμ νοτιοδυτικά των Χανίων, κοντά στο Βαρύπετρο. Ως το 1992, η μονή ήταν ένα σύνολο από χαλάσματα, αλλά έκτοτε αναστηλώθηκε και πλέον αποτελεί ένα πανέμορφο μοναστήρι της Κρήτης. Η μονή αποτελεί μετόχι της γυναικείας Μονής Χρυσοπηγής και βρίσκεται σε θαυμάσια περιοχή κάτω από το φρούριο του Κάστελου με όμορφο προστατευόμενο δάσος, ένα μικρό φαράγγι με ποτάμι και πολλά σπηλαιώδη παρεκκλήσια.
Σπήλαιο τως Επτά Παίδων 
τα ονόματα των οποίων είναι: Μαξιμιλιανός, Ιάμβλιχος, Μαρτινιανός, Διονύσιος, Αντωνίνος (ή Ιωάννης), Κωνσταντίνος και Εξακουστοδιανός, έζησαν στα χρόνια του αυτοκράτορα Δεκίου (249 – 251 μ.Χ.).Όταν ξέσπασαν απηνείς διωγμοί κατά των Χριστιανών, οι επτά παίδες μοίρασαν την περιουσία τους στους πτωχούς, εγκατέλειψαν την πόλη και κρύφτηκαν σε μία σπηλιά μέχρι να τελειώσει ο διωγμός. Έτσι δεν θα αναγκάζονταν να αρνηθούν την πίστη τους. Όταν όμως αντιλήφθηκαν ότι οι διώκτες τους πλησίαζαν στο καταφύγιό τους, προσευχήθηκαν στο Θεό κατά την διάρκεια της νύχτας να πεθάνουν για να μην πέσουν στα χέρια των διωκτών τους. Ο Θεός εισάκουσε τη δέηση τους και το πρωί κοιμήθηκαν χωρίς να ξυπνήσουν. Ο βασιλιάς ανακάλυψε την κρυψώνα τους και διέταξε να φραγεί με μία μεγάλη πέτρα η είσοδος της σπηλιάς.Μετά από 194 χρόνια (περί το 446 μ.Χ.), επί Θεοδοσίου του Μικρού, έκανε την εμφάνισή της στην Έφεσο κάποια αίρεση που δίδασκε κατά της ανάστασης νεκρών. Εκείνη, λοιπόν, την εποχή, κάποιο παιδί στην αγορά της Εφέσου αγόρασε ψωμί με το νόμισμα της εποχής του Δεκίου , γεγονός ανεξήγητο. Ανέκριναν το παιδί, που ήταν ο Iάμβλιχος και τους οδήγησε στη σπηλιά και βρήκαν ζωντανά και τα υπόλοιπα παιδιά. Ήταν θαύμα Θεού που αποδείκνυε το αληθές της Αναστάσεως των νεκρών.
Σπήλαιο της Παναγίας Μυρτιδιωτισσας
Το σπήλαιο που είναι αφιερωμένο στο Άγιο Σιλουανο και στην Παναγία Μυρτιδιώτισσα. Οδηγούμαστε μεσω ενος λιθοστρωτου μονοπατιού από την Μονή της Αγ. Κυριακής στο Βαρύπετρο Χανίων υπάρχουν ακόμα τρία Ιερά σπήλαια μέσα σε μία καταπράσινη ρεματιά εντός του ευρυτερου φυχικού τοπίου της περιοχής
Είχαμε πάει το 2022





Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Γερμανικό στρατιωτικό νεκροταφείο Μάλεμε

Το γερμανικό νεκροταφείο βρίσκεται στο Λόφο 107, κοντά στο αεροδρόμιο του Μάλεμε, στο νομό Χανίων της Κρήτης.
Στο κοιμητήριο αυτό βρίσκονται οι τάφοι 4.465 στρατιωτών του Γερμανικού Στρατού, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν αλεξιπτωτιστές που σκοτώθηκαν κατά την Μάχη της Κρήτης, το Μάιο του 1941.[1] Το Νεκροταφείο ιδρύθηκε το 1974 από τον Γερμανό πρώην διοικητή Gericke. Στο χώρο αυτό έχουν ταφεί Γερμανοί στρατιώτες που έχασαν τη ζωή τους σε όλη την Κρήτη.
Το γερμανικό νεκροταφείο βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο του Μάλεμε στη βόρεια ακτή της Κρήτης, σε απόσταση 20 χλμ δυτικά της πόλης των Χανίων και ένα χιλιόμετρο πάνω από το χωριό Μάλεμε.η ματιά μας χάνεται στον βαθυγάλανο κόλπο των Χανίων.
Είχαμε πάει το 2022




Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Παλαιόχωρα Κρήτης

Η Παλαιόχωρα είναι μια μικρή παραθαλάσσια κωμόπολη που βρίσκεται περίπου 70χλμ νοτιοδυτικά από τα Χανιά, χτισμένη πάνω σε μια χερσόνησο, ανάμεσα σε δύο κόλπους. Ο οικισμός είναι χτισμένος πάνω στα ερείπια της αρχαίας πόλης Καλαμύδι, ενώ νότια της κωμόπολης δεσπόζει το ενετικό φρούριο της Σελίνου.
Φύλακες της χερσονήσου της Παλαιόχωρας Μπροστά από τους λόφους απλώνεται ένας φιλόξενος και εύφορος κάμπος. Η πόλη είναι χτισμένη ανάμεσα στον κάμπο και το όμορφο Λιβυκό πέλαγος.
Η Παλαιόχωρα είναι μια όμορφη κωμόπολη.
Παραλίες στην Παλιόχωρα
Στην Παλαιόχωρα υπάρχουν δύο κόλποι, ο δυτικός και ο ανατολικός, οι οποίοι είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους. Στον δυτικό, με το όμορφο τεχνητό λιμάνι και τον φάρο στη μικρονησίδα Σχιστονήσι, βρίσκεται η παραλία της Παχιάς Άμμου. Πρόκειται για μία πεντακάθαρη και οργανωμένη παραλία, η οποία είναι και η μεγαλύτερη της περιοχής με το μήκος της να φτάνει το ένα χλμ. Η παραλία, όπως λέει και το όνομα της, είναι αμμώδης.Από την άλλη η ανατολική παραλία, Χαλίκια, αποτελείται από βότσαλα. Στον κόλπα υπάρχει μια προβλήτα που δένουν τα καράβια που πηγαίνουν στη Σούγια, στην Αγία Ρούμελη, στο Λουτρό, στη Χώρα των Σφακιών, στη Γαύδο και στο Ελαφονήσι.
Κατά μήκος της ακτογραμμής της Παλαιόχωρα
Είχαμε πάει το 2021
Φρούριο του Σελίνου στην Παλαιόχωρα Χανίων
Τα φρούρια που οι Ενετοί ίδρυσαν στην νότια Κρήτη ήταν πολύ λίγα, ίσως επειδή τα παράλια της είναι άκολπα και αλίμενα. Ένα από αυτά πάντως ήταν το φρούριο του Σελίνου στη Παλαιόχωρα. Το φρούριο αυτό είχε κτισθεί στο λαιμό μιας στρογγυλής προεξοχής της στεριάς μέσα στη θάλασσα με στόχο την εδραίωση της ενετικής επικυριαρχίας στην περιοχή, που κατοικείτο από τον ασυμβίβαστο Κρητικό λαό.
Ιδρύθηκε από τους Ενετούς. Ήταν εφοδιασμένο με δύο πύργους στη νότια πλευρά κι ένα στη βόρεια. Είχε, όπως όλα τα φρούρια, χώρους στρατωνισμού, κατοικίες αξιωματούχων, μικρή εκκλησία και δεξαμενές νερού. Οι δύο αυτοί πύργοι φαίνονται ακόμη και σήμερα ανάμεσα στα χαλάσματα του..
Κτίστηκε τον 13ο αιώνα από τους Ενετούς ως έδρα της ομώνυμης καστελανίας και για να ελέγχει τους θαλάσσιους δρόμους προς τη βόρεια Αφρική. Ανακατασκευάστηκε επανειλημμένα μέχρι τα μέσα του 17ου αιώνα, ενώ στα τέλη του 19ου αιώνα χρησίμευσε ως κουλές.

 




Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Σούγια

Η Σούγια είναι ένα μικρό ψαροχώρι που βρίσκεται 75χλμ νοτιοδυτικά της πόλης των Χανίων, στην έξοδο του ομορφου φαραγγιού της Αγίας Ειρήνης. 
Η Σούγια χαρακτηρίζεται από τις ήρεμες διακοπές που μπορεί να προσφέρει στον επισκέπτη και την πανέμορφη παραλία της. Η Σούγια υπήρξε αγαπημένος προορισμός των χίπις.
Η παραλία είναι μεγαλύτερη από ένα χιλιόμετρο και είναι η μεγαλύτερη σε αυτές τις ορεινές περιοχές και αρκετά μεγάλη. Λόγω του μεγέθους του, δεν ξεχειλίζει ποτέ.. 
Έχει πολύχρωμα βότσαλα,  στην άμμο έως και μεγάλες  πέτρες.  Η παραλία δεν διαθέτει τουριστική έννοια, εκτός από πολλές ομπρέλες στο δυτικό τμήμα. Δεν υπάρχουν κτίρια κοντά, αλλά μπορείτε να βάλετε μια σκηνή.. Συνιστάται επίσης να επισκεφθείτε τα ερείπια της
 Πολύ καθαρή παραλία με πεντακάθαρα και γάλα νερά..Μια από τις ομορφότερες παραλίες της νότιας Κρήτης. Έχει απίστευτη ησυχία και ηρεμία τέλειο μέρος για να χαλαρωσεις..Έιναι δανικό για να περάσεις όμορφες στιγμές χαλάρωσης.  Ακόμα και τη νύχτα μπορείς να απολαύσεις αυτή την υπέροχη   παραλία
Αρχαία Λισός
Η Λισσός είναι αρχαία πόλη, που
τα ερείπια της σώζονται ανάμεσα στη Παλιόχωρα
(δυτικά) και τη Σούγια (ανατολικά), στη νότια ακτή του Νομού Χανίων. Η Λισσός, ήταν λιμάνι της δωρικής πόλης Ελυρος, που βρισκόταν κοντά στο σημερινό χωριό Ροδοβάνι. Τόσο η Ελυρος όσο και τα δυο λιμάνια της, Σούγια και Λισσός, άκμασαν στην Ελληνιστική, Ρωμαϊκή και Α Βυζαντινή περίοδο και καταστράφηκαν από τους Σαρακηνούς Αραβες, που έφτασαν σε μεγάλους αριθμούς από την Ισπανία
Στη Λισσό υπάρχει εκκλησάκι αφιερωμένο στον Αγιο Κήρυκο, που γιορτάζει στις 15 Ιουλίου. Από το προηγούμενο βράδυ, οι προσκυνητές φτάνουν είτε από το μονοπάτι είτε με βάρκα από τη Σούγια, μένουν εδώ, παρακολουθούν τη λειτουργία και διασκεδάζουν στο γλέντι που στήνεται.
Ο Αγιος Κήρυκος θανατώθηκε σε ηλικία μόλις 3 ετών μαζί με την μητέρα του Αγία Ιουλίττα, από τον ηγεμόνα της πόλης Ταρσός στη Μικρά Ασία
Είχαμε πάει το 2021









Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Μαλακάσα Ωρωπού

Η Μαλακάσα είναι χωριό της Βορειοανατολικής Αττικής. Ανήκει διοικητικά στον Δήμο Ωρωπού ενώ μέχρι πρόσφατα αποτελούσε έδρα της ομώνυμης κοινότητας. Η απόστασή της από την Αθήνα είναι 38 χλμ.
Η περιοχή γύρω από τη Μαλακάσα και μέσα στην κοιλάδα είναι γεμάτη αγροκτήματα ενώ βουνά με θάμνους και πεύκα απλώνονται στα βόρεια. Το όρος Πάρνηθα εκτείνεται στα νότια με πευκόφυτες εκτάσεις στα χαμηλά και έλατα ψηλότερα. Από τη Μαλακάσα είναι ορατό το ψηλότερο σημείο του στα 1.413 μέτρα
Πληροφορίες για Συγκοινωνιακά 
η Μαλακάσα συνδέεται με την Αθήνα με Κ.Τ.Ε.Λ. του Νομού Αττικής και με τον προαστιακό σιδηρόδρομο Αθήνα-Χαλκίδα μέσω του σταθμού της Σφενδάλης.
Είχαμε πάει το 2022 



Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη Προδρόμου

Η Μονή Αγίου Ιωάννου Προδρόμου βρίσκεται στις πιο Κορακιές Ακρωτηρίου, κοντά στο σημερινό αεροδρόμιο των Χανίων. Είναι ένα ιστορικό γυναικείο μοναστήρι που είναι γνωστό στους Χανιώτες κι ως Μονή Καλογραιών.
Η Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου βρίσκεται στις Κορακιές Ακρωτηρίου και αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα όμορφα  μοναστήρια στην περιοχή. Αξίζει να πάτε να το επισκεφθείς
Είχαμε το 2022





Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Βρύσες Αποκορώνου

Οι Βρύσες είναι μικρή γραφική κωμόπολη με λιγότερους από 1000 κατοίκους σχετικά κοντά στα Χανιά κι αποτελούν τη διοικητική έδρα του δήμου Αποκορώνου. Οι κάτοικοι των Βρυσών ασχολούνται κυρίως με τον τουρισμό και την καλλιέργεια εσπεριδοειδών και ελιών.
Οι Βρύσες σήμερα είναι γνωστές για τα ποτάμια Μπούτακας και Βρυσιανός που ενώνονται στο κέντρο του οικισμού, δίπλα στη μεγάλη γέφυρα του 1942. Στο σημείο της συμβολής έχει διαμορφωθεί μεγάλο πάρκο, όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει τον καφέ και το φαγητό του κάτω από τα πελώρια πλατάνια, δίπλα σε πάπιες και γάργαρα νερά.
Είχαμε πάει το 2021



Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Μονή Χρυσοπηγής

Η Μονή Χρυσοπηγής βρίσκεται σε εύφορη τοποθεσία μόλις 3χλμ νότια της πόλης των Χανίων. Ιδρύθηκε στα τέλη του 16ου αιώνα πιθανότατα στη θέση παλαιότερου μονυδρίου από τον ιατρό  Ιωάννη Καστροφύλακα, ο οποίος δώρισε τα κτήματά του στο μοναστήρι. Στο πέρασμα των αιώνων το μοναστήρι γνώρισε περιόδους άνθισης και παρακμής. Κατά την πολιορκία των Χανίων
Λίγα λόγια για την Μονή Χρυσοπηγής 
Η Μονή Χρυσοπηγής είναι αφιερωμένη στην Παναγία Ζωοδοχου Πηγή και γιορτάζει την Παρασκευή του Πασχα. Η θαυματουργη εικόνα της Παναγίας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα της Κρήτης.
Είχαμε πάει το 2020



Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Παραλία Αγ.Ονουφριος

Η παραλία βρίσκεται μέσα σε ένα προστατευμένο κόλπο, 8 χιλιόμετρα βορείως των Χανίων. Είναι μία ήρεμη παραλία με βότσαλο.Το μικρό μεταβυζαντινό εκκλησάκι του Αγίου που βρίσκεται εκεί, γιορτάζει στις 12 Ιουνίου και συμπληρώνει το όμορφο τοπίο. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη αλλά ενδέχεται να βρείτε ομπρέλες και ξαπλώστρες, ωστόσο οι γραφικές ταβέρνες και η ήρεμη θάλασσα αποτελούν ένα καλό λόγο για να την επισκεφθείτε.
Λίγα λόγια για την παραλία 
Το γραφικό περιβάλλον, με τις παραδοσιακές ταβερνούλες και η ήρεμη θάλασσα αποτελούν μερικούς καλούς λόγους για να την επισκεφτείτε.
Είχαμε πάει το 2020


Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Παραλία Τερσανάς


Ο Τερσανάς είναι ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό που βρίσκεται 13 χλμ βορειοανατολικά των Χανίων, κρυμμένος μέσα σε κολπίσκο στην δυτική πλευρά του Ακρωτηρίου.  Είναι μια αμμουδερή παραλία, με άσπρη λεπτή άμμο και ρηχά νερά. 
Δεν έχει μεγάλο μήκος και γι’ αυτό γεμίζει σχετικά γρήγορα με κόσμο, ειδικά τα Σ/Κ. 
Είναι εξοπλισμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες, καντίνα και ντουσιέρες. Τα ήρεμα νερά της, σε συνδυασμό με την κοντινή απόσταση από τις τουριστικές υποδομές, κάνουν τον Τερσανά ιδανικό για οικογενειακές διακοπές.
Λίγα λόγια για την παραλία 
Πολύ ωραίο παραλία ρηχά νερά οργανωμένη είναι ότι πρέπει για οικογένειες με μικρά παιδάκια είναι περίπου 20 λεπτά από χανι
Είχαμε πάει το 2020



Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Παραλία Αγ.Απόστολοι Χανιά


Οι δύο παραλίες των Αγίων Αποστόλων βρίσκονται 3 χλμ δυτικά των Χανίων, σε μια ανεπτυγμένη τουριστικά περιοχή. Ο πρώτος κόλπος στα δυτικά, συνορεύει με την παραλία του Γλάρου. Είναι μια πανέμορφη αμμουδερή παραλία, με όλες τις ανέσεις κοντά και με εύκολη πρόσβαση. Δυτικά της παραλίας σχηματίζεται μια μικρή χερσόνησος, η οποία την προστατεύει από τους ανέμους, και τη χωρίζει από την παραλία του Γλάρου. Πάνω στη χερσόνησο υπάρχει ένα όμορφο άλσος, που είναι ιδανικό για περίπατο, αλλά και το εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων από όπου παίρνει το όνομα της όλη η περιοχή.
Ο δεύτερος «δίδυμος» κόλπος σχηματίζεται λίγα μέτρα ανατολικά του πρώτου, με υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά και ψιλή άμμο. Οι σχηματισμοί των βράχων στα πλάγια είναι υπέροχοι. Από εδώ ξεκινάει ένα μεγάλο άλσος με πεύκα που εκτείνεται ανατολικά ως την όμορφη παραλία της Χρυσής Ακτής. Δίπλα στην παραλία υπάρχουν οργανωμένοι χώροι με παιδικές χαρές, γήπεδα και πάρκα, που προσελκύουν εκατοντάδες ντόπιους όλο το χρόνο.
Λίγα λόγια για την παραλία 
Είναι ιδανική για μια ημερήσια απόδραση δίπλα στην πόλη και όχι μόνο  Η παραλία είναι μεγάλη σε μήκος. Έχει πολλά δέντρα οποτε θα  ειστε
(καλυμμένοι από σκιά), Επίσης είναι οργανωμένη με αθλητικές εγκαταστάσεις, ναυαγοσώστη, καντίνες, αποδυτήρια, ντουζ, τουαλέτες.Τα νερά είναι ρηχά άρα πολύ καλή επιλογή για οικογένειες.
Είχαμε πάει το 2022


Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Βοτανικό πάρκο Χανίων στον Ομαλου


Λίγα χιλιόμετρα έξω από τα Χανιά, στο δρόμο προς τον Ομαλό κοντά στο χωριό Σκορδαλού, βρίσκεται το Βοτανικό Πάρκο. Σε μία καταπράσινη έκταση 200 περίπου στρεμμάτων μία οικογένεια δημιούργησε ένα μοναδικό πάρκο με φρουτόδεντρα καλλωπιστικά φυτά, βότανα αλλά και φαρμακευτικά φυτά από όλο τον κόσμο. Είναι πραγματικά εξαιρετικό να βλέπεις δέντρα από τροπικές χώρες, από κάθε ήπειρο να αναπτύσσονται με τόση ευκολία στην έκταση αυτή. Είναι μάλιστα η πρώτη επαφή μπαίνοντας στους χώρους του πάρκου που πραγματικά εντυπωσιάζει τον κάθε επισκέπτη
Λίγα λόγια για το βοτανικό παρκο
Μαγευτική εμπειρία. Μέσα από το συγκεκριμένο παρκο έχεις τη δυνατότητα να εξερευνήσεις μεγάλη ποικιλία φυτών εκ των οποίων αρκετά δεν υπάρχουν αλλού στην Ελλάδα, να δεις τη λίμνη με τα ζώα γύρω της (παγωνια, πάπιες κλπ...) και γενικά να κάνεις μια πολύ όμορφη βόλτα. Είναι πολύ μεγάλο μέρος και ταυτόχρονα πολύ όμορφο. Στην αρχή και στο τέρμα της διαδρομής υπάρχει επίσης καφετέρια
εστιατόριο για να ξεκουραστείς.
Είχαμε πάει το 2022




Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Παραλία Κεδρόδασος


Σε απόσταση μόλις 1 χλμ. από τη μαγευτική παραλία του Ελαφονησίου, δεσπόζει η εξωτική παραλία Κεδρόδασος. Άγρια, απομονωμένη και απαράμιλλης ομορφιάς, το Κεδρόδασος χαρίζει μια μοναδική εμπειρία.
Από τις λίγες παραλίες που δεν έχουν δεχτεί ανθρώπινη παρέμβαση, το Κεδρόδασος..
Τα γαλαζοπράσινα νερά, η λευκή άμμος και οι διάσπαρτοι θαλασσόκεδροι συνθέτουν ένα μοναδικό εξωτικό σκηνικό!
Λίγα λόγια για την παραλία
Η παραλία βρίσκεται απομονωμένη και αποτελεί ιδανικό μέρος για όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν, ακούγοντας μόνο τον ηχο της θάλασσας.
Είχαμε πάει το 2022